ORDU / ALTINORDU - Güzelordu Meliha - Lütfü Türkmen İlkokulu

Ekrem TEMUR - Müdür Yardımcısı

1971 yılında Ulubey’de doğdu. İlköğrenimini Ulubey İlçesi Uzunmahmut Köyü İlkokulu’nda tamamladı. Orta öğrenimine Ulubey İmam-Hatip Lisesi’nde devam ederek bu okulu 1989 yılında dönem birincisi olarak bitirdi. Daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Eğitim Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayarak 1993 yılında mezun oldu.
            1994 yılında Amasya Merkez Kızseki Köyü Hayriye Ilıcak İlkokulu’nda öğretmenliğe atandı.  Askerlik dönüşü sırasıyla Amasya Göynücek ilçesi Damlaçimen İlköğretim Okulu’nda, Ordu Merkez Alınca Sevkök İlköğretim Okulu’nda, Ulubey Uzunmahmut İlköğretim Okulu’nda ve  Ordu Merkez Bayadı İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik / idarecilik yaptı. 2013 yılından itibaren sırasıyla Altınordu Vakıfbank İlkokulu, Altınordu Haki Yener İlkokulu’nda Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Güzel Ordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak çalışmakta.Ekrem TEMÜR evli olup, 2 erkek, 2 kız çocuğu babasıdır.